De Rotterdamse vestiging De Boer Isolatiewerken B.V begon ooit aan de Boezemsingel, vervolgens naar de Waalhaven, van daar uit verhuisde men medio 1987 naar Barendrecht. Na de management buy-out werd Thermatras® productiehal ingericht in Oud-Beijerland, wat al na enkele jaren verdubbeld.

Door groei en de beperkte uitbreidingsmogelijkheden in Oud-Beijerland werd besloten om naar de nieuwbouw uit te kijken. Op deze manier kon de totale bedrijfsruimte zo optimaal mogelijk worden ingericht en afgestemd op alle bedrijfsactiviteiten. Deze nieuwbouw locatie werd wederom gevonden in Barendrecht op vaanpark 4, welke in Mei 2009 officieel in gebruik is genomen.

Bedrijvenpark Vaanpark 4 is bijzonder goed bereikbaar. Het ligt direct aan de snelweg A29 (Rotterdam-Zierikzee) en via de afrit Barendrecht / Heerjansdam / Carnisselande (afrit 20) zit u in een mum van tijd op Vaanpark 4. Tevens biedt de ligging een perfecte verbinding met de ‘Ruit van Rotterdam’(A16, A4, en A15) en via de nabijgelegen Heinenoordtunnel is de Hoeksche Waard en verder gelegen gebieden snel bereikbaar.Het moderne Thermatras® pand bestaat uit 2 verdiepingen. De begane grond bestaat uit ca. 1000 m2 productie ruimte gecombineerd met een kleinschalig magazijn en expeditieruimte. Met betrekking tot de arbeidsomstandigheden en technische apparatuur is alles op de laatste stand van zaken. Bedrijfsprocessen kunnen op deze manier zo doeltreffend mogelijk ingezet worden om zowel de kwaliteit van het product, de productietijd en de productiecapaciteit te optimaliseren.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de diverse kantoor- en vergaderruimte tevens de bedrijfskantine, de presentatieruimte en een instructielokaal. Er is bewust gekozen voor het inrichten van de bedrijfskantine op de eerste verdieping om de interactie en collegialiteit van het totale Thermatras® team te bevorderen. Productie- en kantoorpersoneel behoudt op deze manier het persoonlijke contact, wat de onderlinge verhoudingen en betrokkenheid stimuleert.

De moderne presentatieruimte en het instructielokaal zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur om zowel interne als externe (installatie)medewerkers op te leiden en op deze doeltreffende manier het kennisniveau te verbeteren.